,

Esküvői meghívó Felületnemesítéssel „Royal” 6

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

A meghívó igazán finom tapintású prémium matt papírra lesz nyomtatva.

Hogyan rendeljétek meg a terméket?

  1. Válasszátok ki, hogy 1 oldalas vagy 2 oldalas meghívót szeretnétek.
  2. Tudtok választani felületnemesítés lehetőségei közül is, ami igazán különlegessé és elegánssá teszi a meghívót. Amennyiben ezt nem szeretnétek válasszátok a „sima” opciót.
  3. Mielőtt megrendelitek, be tudjátok illeszteni a cím szövegét, aminek a lehetőségét lentebb láthatjátok. Ha változna valami, nem kell megijedni, kapcsolatfelvétel után még meg tudjuk beszélni. 🙂
  4. Ezután mi készítünk egy tervezetet és felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy mindent rendben találtok-e és átbeszéljük, hogy megfelel-e minden.

Természetesen, kisebb változtatásra van lehetőség (például elrendezés, betűszín, betűtípus), szerkesztési díjat nem fogunk pluszban felszámolni.
Ugyanakkor, ha grafikai változtatást szeretnétek, az már egyedi grafikai tervezésnek minősül, annak már más lesz a díjszabása. Ezért kérünk titeket csak akkor rendeljetek meg egy terméket, ha az ízlésben és stílusban megegyezik a tietekkel.

  1. Miután jóváhagytátok a terveket, elindul a meghívók gyártása, körülbelül 2 héten belül kézhez kapjátok a meghívókat. FONTOS! Kizárólag az általatok írásban jóváhagyott terv kerül gyártásba. Elírásokért felelősséget nem vállalunk!
  2. A meghívóhoz passzoló prémium, illetve diszkréten csillogós borítékok közül tudtok választani a borítékok menüben.
  3. Amennyiben kollekciót szeretnétek rendelni, válasszátok ki mindegyiket és kedvezményt kaptok.  (A minimum kollekció tartalmának a meghívót, a borítékot, az ültetőkártyát kell tartalmaznia. Ehhez használjátok a WEDDINGBOX kupont!

FONTOS! A megrendelés csak akkor érvényes, ha a termék összege előre utalással vagy banki átutalással teljesült!

Minimum rendelési darabszám a meghívóból: 25 db

Esküvői meghívó Felületnemesítéssel „Royal” 6

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

Papír:  250 gr súlyú matt papír

Felületnemesítés

Arany felirat, Ezüst felirat, Rozé arany felirat, Sima

Oldalak száma

1 oldalas, 2 oldalas

Shopping Cart
Scroll to Top