,

Esküvői meghívó „Lágy ölelés”

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

A meghívó igazán finom tapintású prémium matt papírra lesz nyomtatva.

Hogyan rendeljétek meg a terméket?

  1. Válasszátok ki, hogy 1 oldalas, 2 oldalas vagy 4 oldalas meghívót szeretnétek.
  2. Tudtok választani felületnemesítés lehetőségei közül is, ami igazán különlegessé és elegánssá teszi a meghívót. Amennyiben ezt nem szeretnétek válasszátok a „sima” opciót.
  3. Mielőtt megrendelitek, be tudjátok illeszteni a cím szövegét, aminek a lehetőségét lentebb láthatjátok. Ha változna valami, nem kell megijedni, kapcsolatfelvétel után még meg tudjuk beszélni. 🙂
  4. Ezután mi készítünk egy tervezetet és felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy mindent rendben találtok-e és átbeszéljük, hogy megfelel-e minden.

Természetesen, kisebb változtatásra van lehetőség (például elrendezés, betűszín, betűtípus), szerkesztési díjat nem fogunk pluszban felszámolni.
Ugyanakkor, ha grafikai változtatást szeretnétek, az már egyedi grafikai tervezésnek minősül, annak már más lesz a díjszabása. Ezért kérünk titeket csak akkor rendeljetek meg egy terméket, ha az ízlésben és stílusban megegyezik a tietekkel.

  1. Miután jóváhagytátok a terveket, elindul a meghívók gyártása, körülbelül 2 héten belül kézhez kapjátok a meghívókat. FONTOS! Kizárólag az általatok írásban jóváhagyott terv kerül gyártásba. Elírásokért felelősséget nem vállalunk!
  2. A meghívóhoz passzoló prémium illetve diszkréten csillogós borítékok közül tudtok választani a borítékok menüben.
  3. Amennyiben kollekciót szeretnétek rendelni, válasszátok ki mindegyiket és kedvezményt kaptok.  (A minimum kollekció tartalmának a meghívót, a borítékot, az ültetőkártyát kell tartalmaznia. Ehhez használjátok a WEDDINGBOX kupont!
  4. A meghívókat kérhetitek szatén szalaggal átkötve, ami még különösebbé és elegánssá teszi. De van lehetőség natúr juta zsinór használatára is. Ezt AJÁNDÉKBA adjuk nektek. Ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, jelöljétek be a legalsó sorban levő színek közül, hogy melyiket kéritek.

FONTOS! A megrendelés csak akkor érvényes, ha a termék összege előre utalással vagy banki átutalással teljesült!

Minimum rendelési darabszám a meghívóból: 25 db

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

 

Felületnemesítés

Arany felirat, Ezüst felirat, Rozé arany felirat, Sima

Oldalak száma

1 oldalas, 2 oldalas, 4 oldalas

Szatén szalag

aranybarna, bézs, bordó, bronz rozé, ekrü, krém, levendula, mályva, natúr juta zsinor, padlizsán lila, púder, púder bézs, tengerészkék, világos kék, vintage zöld

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top