,

Esküvői meghívó „Romantikus kert”

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

A meghívó igazán finom tapintású prémium matt papírra lesz nyomtatva.

Hogyan rendeljétek meg a terméket?

  1. Válasszátok ki, hogy 1 oldalas, 2 oldalas vagy 4 oldalas meghívót szeretnétek.
  2. Tudtok választani felületnemesítés lehetőségei közül is, ami igazán különlegessé és elegánssá teszi a meghívót. Amennyiben ezt nem szeretnétek válasszátok a „sima” opciót.
  3. Mielőtt megrendelitek, be tudjátok illeszteni a cím szövegét, aminek a lehetőségét lentebb láthatjátok. Ha változna valami, nem kell megijedni, kapcsolatfelvétel után még meg tudjuk beszélni. 🙂
  4. Ezután mi készítünk egy tervezetet és felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy mindent rendben találtok-e és átbeszéljük, hogy megfelel-e minden.

Természetesen, kisebb változtatásra van lehetőség (például elrendezés, betűszín, betűtípus), szerkesztési díjat nem fogunk pluszban felszámolni.
Ugyanakkor, ha grafikai változtatást szeretnétek, az már egyedi grafikai tervezésnek minősül, annak már más lesz a díjszabása. Ezért kérünk titeket csak akkor rendeljetek meg egy terméket, ha az ízlésben és stílusban megegyezik a tietekkel.

  1. Miután jóváhagytátok a terveket, elindul a meghívók gyártása, körülbelül 2 héten belül kézhez kapjátok a meghívókat. FONTOS! Kizárólag az általatok írásban jóváhagyott terv kerül gyártásba. Elírásokért felelősséget nem vállalunk!
  2. A meghívóhoz passzoló prémium illetve diszkréten csillogós borítékok közül tudtok választani a borítékok menüben.
  3. Amennyiben kollekciót szeretnétek rendelni, válasszátok ki mindegyiket és kedvezményt kaptok.  (A minimum kollekció tartalmának a meghívót, a borítékot, az ültetőkártyát kell tartalmaznia. Ehhez használjátok a WEDDINGBOX kupont!
  4. A meghívókat kérhetitek szatén szalaggal átkötve, ami még különösebbé és elegánssá teszi. De van lehetőség natúr juta zsinór használatára is. Ezt AJÁNDÉKBA adjuk nektek. Ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, jelöljétek be a legalsó sorban levő színek közül, hogy melyiket kéritek.

FONTOS! A megrendelés csak akkor érvényes, ha a termék összege előre utalással vagy banki átutalással teljesült!

Minimum rendelési darabszám a meghívóból: 25 db

Meghívó mérete: A/6 (105x148mm)

 

Felületnemesítés

Arany felirat, Ezüst felirat, Rozé arany felirat, Sima

Oldalak száma

1 oldalas, 2 oldalas, 4 oldalas

Szatén szalag

aranybarna, bézs, bordó, bronz rozé, ekrü, krém, levendula, mályva, natúr juta zsinor, padlizsán lila, púder, púder bézs, tengerészkék, világos kék, vintage zöld

Shopping Cart
Scroll to Top